PIKAHAKU
 


Comac Vispa XS yhdistelmäkone vetoalustalla

Pieni ja kätevä uutuus!

Tuotetunnus: CM1211

Tuote-esite »

Mullistavan tehokas yhdistelmäkone
Comacin yhdistelmäkone Vispa XS on käänteentekevä uutuus markkinoilla. Se mullistaa käsitykset yhdistelmäkoneista. Tehokas ja monipuolinen laite puhdistaa kätevästi pöytien alta ja sitä on kätevä kuljettaa mukana. Johdoton Vispa XS puhdistaa elliptisellä liikkeellä ja se on todella tehokas. Se puhdistaa tehokkaasti aina 900 m2 pinta-alaan tunnissa, ja poistaa 99,9% yleisistä bakteereista.

Laadun ja hinnan huippuyhdistelmä
Vispa XS:llä voit pestä ja kuivata lähes kaikki kovapintaiset lattiat. Nopeasti latautuva litium-akku takaa XS:lle maksimitehot koko pitkälle työskentelyajalle. Alumiinirunkoisena XS pysyy siistinä ja on muiden ergonomiaominaisuuksiensa kanssa ketterä käyttää. Ei enää isoja ja kalliita koneita! Vispa XS puhdistaa isotkin lattiapinnat nopeasti ja tehokkaasti.

Työleveys harjalla: 280 mm
Imusuulakkeen leveys: 325 mm
Puhdasvesisäilion tilavuus: 3 l
Likavesisäiliön tilavuus: 4 l

Katso tuote-esittely klikkaamalla tästä!

Valmistajan tuotenumero: 107241
Myyntiyksikkö: kpl

Lisätarvikkeet / Tuotesuositukset:


KIRJAUTUMINEN
Käyttäjätunnus Salasana

 

UUTISIA
Verkkokauppamme tarjoaa tuotteita vain yrityksille.

 

Verkkokauppamme muuttaa syyskuun aikana. Tulemme lähettämään teille uudet käyttäjätunnukset ja ohjeistuksen sähköpostitse tämän kuukauden aikana. Mikäli ette ole saaneet uutta käyttäjätunnusta syyskuun loppuun mennessä voitte uudelleen rekisteröityä sivuillamme www.velimark.fi tai pyytää käyttäjätunnukset tueltamme.

 

UUSI TOIMINTO.
Jos teet tilauksia moneen kohteeseen, pääset "Seuraava kohde" napilla alasvetovalikkoon, josta voit valita seuraavan ilman uloskirjautumista.

Uudet Sense sarjan kertakäyttökäsineet!

Yritykset voivat tehdä tilauksen ilman tunnuksia antamalla toimitus- ja laskutusosoitteen, sekä
y-tunnuksen.

Käyttäjätunnukset yrityksille  saat lähettämällä sähköpostia vesa.pallari@velimark.fi